Deze browser wordt niet meer ondersteund. Wij verzoeken u een modernere browser te gebruiken, aangezien deze wel het meest up to date is qua beveiliging

Up-to-date rentestanden en meer

Bent u benieuwd naar de laatste rentestanden en andere zaken die invloed hebben op uw financiële situatie? Hier leest u al het nieuws vanuit Ayvens Bank en Ayvens en staan we stil bij de actualiteiten.

Nieuws Overzicht

Ayvens Bank

Hier lees je al het nieuws vanuit en over Ayvens Bank en Ayvens.

News list

LeasePlan Bank heet nu Ayvens Bank

15-10-2024
Vanaf 15 oktober gaat LeasePlan Bank verder onder een nieuwe naam: Ayvens Bank. Bezoek onze informatiepagina om kennis te maken met Ayvens Bank en antwoord te vinden op al uw vragen over de merkwijziging.
Lees verder

LeasePlan Bank krijgt binnenkort een nieuwe naam

17-09-2024
Dit najaar krijgt LeasePlan Bank een andere naam en uiterlijk en zal de bank verdergaan als Ayvens Bank. Deze merkwijziging betekent een nieuw hoofdstuk voor de bank. Met de nieuwe merknaam sluiten we aan bij ons moederbedrijf Ayvens, ontstaan uit de samengang van LeasePlan en ALD Automotive. Ayvens is een wereldleider in duurzame mobiliteit.

Lees verder

Nieuwe merknaam voor ALD Automotive | LeasePlan

16-10-2023
ALD | LeasePlan, het bedrijf waar LeasePlan Bank onderdeel van uitmaakt, heeft vanaf vandaag een nieuwe merknaam: Ayvens. Dit nieuwe merk vertegenwoordigt de nieuwe strategische koers van het bedrijf. De Ayvens groep staat op het punt om de toonaangevende, wereldwijde speler op het gebied van duurzame mobiliteit te worden.
Lees verder

1 nummer voor al uw vragen aan onze klantenservice

23-08-2023
Vanaf 1 september 2023 is LeasePlan Bank bereikbaar op één telefoonnummer.
Lees verder

Tussentijdse resultaten H1 2023 ALD | LeasePlan

03-08-2023
ALD|LeasePlan heeft haar resultaten over de eerste helft van 2023 bekend gemaakt.
Lees verder

Overname LeasePlan door ALD Automotive afgerond

22-05-2023
LeasePlan, het bedrijf waar LeasePlan Bank onderdeel van uitmaakt, is vandaag met succes door ALD Automotive overgenomen. Door het bundelen van de krachten zullen zij beschikken over het talent en de investeringskracht om de globale speler te worden op het gebied van duurzame mobiliteit.
Lees verder

Vragen of hulp nodig?

Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens